Turbosuflanta la inaltime

O turbosuflanta ajuta foarte mult la altitudine mare, unde aerul este mai putin dens. Motoarele normale au o putere redusa la altitudini inalte deoarece pentru fiecare miscare a pistonului, motorul are o masa mai mica de aer. O turbosuflanta poate sa reduca din puterea motorului, dar reducerea va fi mai putin semnificativa pentru ca aerul rarefiat este mai usor de pompat de catre turbosuflanta.

Masinile mai vechi cu carburatoare cresc automat cantitatea de combustibil pentru a se potrivi cu aerul suplimentar din cilindri. Masinile moderne cu injectie vor face acelasi lucru pana la un anumit punct. Sistemul cu injectie se bazeaza pe senzori de oxigen in sistemul de evacuare pentru a determina daca raportul aer-combustibil este corect, asa ca aceste sisteme vor creste automat cantitatea de combustibil daca este adaugat un turbo. Daca o turbosuflanta este instalata si acesta ofera o putere prea mare pe o masina cu injectie, sistemul poate sa nu asigure cantitatea necesara de combustibil – pentru ca programarea controlorului nu permite sau pentru ca injectoarele nu sunt capabile sa functioneze la o rata asa de ridicata. In acest caz, alte modificari trebuie facute pentru a obtine forta maxima din turbosuflanta.

 


Oferim preturi fara concurenta la turbosuflantele KKK, Garrett, Holset pentru turisme, camioane si utilaje.

Turbosuflanta Garrett kkk holset

Audi, Fiat, MG, Rover, BMW, Ford, Mitsubishi, Saab, Buick, Honda, Nissan, Ssang, Yong, Chevrolet, Hyundai, Olsmobile, Seat, GM, USA, Isuzu, Opel, Suzuki, Chrysler, Iveco, Peugeot, Skoda, Citroen, Jeep, Plymouth, Toyota, Daf-Leyland, Kia, Pontiac, Volkswagen, Daewoo, Mazda, Porsche, Volvo, Dodge, Mercedes, Renault etc.


   Link

Nituri
Reparatii Turbosuflante
Reconditionari turbine
Kit Reparatie Turbo
Reparatii Turbosuflante Vanzari
Reparatii Turbo Calitativ
Repar turbosuflante
Reparatii turbosuflante
Reparatii turbine auto
Turbosuflante auto
Reparatie turbosuflante
Reparatii turbo Bucuresti   Despre noi

In urma activitatii desfasurate la serviceurile auto din Romania am observat ca toata lumea face ochii mari cand mecanicul ii spune clientului ca turbosuflanta lui are probleme. Intrebarea fireasca este: "Se poate repara turbosuflanta mea?" Raspunsul pe masura: "Stiu ca se pot repara, dar nu stiu unde si nu stiu ce garanatie poti avea la o turbosuflanta reparata". Cei ce repara turbosuflante zic nu au avut cazuri in care clientul sa se planga de turbosuflantele sale.   Contact

Departamentul vanzari: turboparts.sa@gmail.com
Sediu: B-dul Ghencea, nr 134, corp 86, Bucuresti, Sector 6.
Telefon: 0733 513 353 / 0768 987 377